Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway AVM’nin otoparkını savaş alanına çevirdi. Jandarma grupları havaya ateş açıp, tarafları zahmetle ayırırken, hengamede 2 kişi yaralandı.
Olay, TEM Otoyolu üzerinde Bolu Highway AVM’nin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Boluspor ile oynayacakları maç için Bolu’ya gelen Amedspor taraftarlarıyla Kasımpaşa maçını izlemek için İstanbul’a giden Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri Highway’de karşılaştı. İki ekibin taraftarları ortasında yaşanan gerginlik, arbedeye dönüştü. Taraflar birbirlerine bıçak ve taşlarla saldırdı. Adeta savaş alanına dönen ortamda, 2 Fenerbahçe taraftarı yaralandı. İhbar üzerine olay bölgeye jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Jandarma takımları, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde yaralanan 2 Fenerbahçe taraftarı sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


70
Highway savaş alanına döndü: Fenerbahçeli ve Amedsporlu taraftarlar birbirine girdi
1242
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

