Huawei Cloud ve Logosoft, bulut bilişim alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladı

Huawei Cloud ve Logosoft, bulut bilişim alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.02.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Logosoft, Huawei Cloud'un Türkiye ve Avrupa Bölgesi'ndeki ilk ve tek distribütörü olmak için bulut bilişim ekosistemi stratejik iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, bulut bilişim servis sağlayıcısı Huawei Cloud, Türkiye ve Avrupa'nın önde gelen bilişim distribütörlerinden Logosoft ile bulut bilişimin bölgedeki etkisini ve gelişimini artıracak bir iş ortaklığına imza attı.

Söz konusu iş ortaklığıyla, işletmelerin dijital dönüşümüne daha fazla katkı sağlanması amaçlanıyor. Türkiye'ye yatırım yapan ilk Hyperscaler olan Huawei Cloud'un bölgede son teknoloji bir veri merkezi kurması, dijitalleşme devrimini hızlandırma konusundaki kararlılığının da altını çiziyor.

Logosoft, değer odaklı dijital dönüşüme olan bağlılığıyla, Huawei Cloud hizmetlerinin birincil distribütörü olarak konumlandı ve iki şirket, Türkiye'de bulut teknolojisini ilerletme konusundaki ortak kararlılıklarını bu anlaşma ile tescilledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Huawei Cloud Türkiye Genel Müdürü Frank Ma, Logosoft ile ortaklık kurmaktan ve Türkiye'nin dijital geleceğine olan bağlılıklarını göstergesi olarak yerel bir veri merkezine yatırım yapmaktan heyecan duyduklarını kaydederek, “Bu iş birliği, işletmeleri son teknoloji bulut çözümleriyle güçlendirecek ve dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandıracaktır.” ifadelerini kullandı.

Huawei Cloud'un Türkiye ve Avrupa'daki ilk distribütörü olmaktan gurur duyduklarını belirten Logosoft Üst Yöneticisi (CEO) Nejat Saldanlı ise, “Bu ortaklık, işletmelere yenilikçi teknolojiler sunma misyonumuzla önemli ölçüde örtüşüyor. Birlikte bölgedeki bulut ekosistemini şekillendireceğimize ve Türkiye'nin dijital devrimini güçlendireceğimize inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz İyilik İçin” mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

Şirketten yapılan açıklamada, koşu takımının 30 kişiden oluştuğu kaydedildi.

İstanbul Yarı Maratonu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 28 Nisan'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Bu yıl da maratonda yer alan CK Enerji çalışanlarından oluşan 'Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı', Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla mücadele eden ailelere destek olmak için koştu.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, şunları kaydetti:

“Toplumsal konulara dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya önem veriyoruz. Bu yıl 30 kişiden oluşan koşu takımımızla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle mücadele eden ailelere umut olmak için koştuk. Ekip arkadaşlarımız 10 kilometre boyunca adımlarını iyilik için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine destek olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek mutluluk verici.”