blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı

Huawei’in küresel teknoloji forumları İstanbul’da gerçekleştirilecek


İSTANBUL (AA) - Huawei, İstanbul'da düzenlenecek üç büyük forumda, küresel bilgi teknolojileri (BT) yöneticilerini, iş ortaklarını, sektör uzmanlarını ve medya temsilcilerini bir araya getirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Mobil Genişbant Forumu (MBBF)", "Ultra Genişbant Forumu (UBBF)" ve "Operasyon Dönüşüm Forumu (OTF)" 30 Ekim - 1 Kasım arasında eş zamanlı olarak Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik, mobil genişbant ve ultra genişbant çözümlerinden akıllı operasyonlara kadar birçok yeniliği kapsayacak ve Huawei'in 5.5G, F5.5G, Net5.5G ve yapay zeka destekli akıllı operasyon çözümlerini katılımcılarla paylaşacak.

MBBF, mobil yapay zeka uygulamalarıyla 5.5G'nin entegrasyonunu ve bu teknolojilerin iş dünyasına nasıl değer katabileceği üzerinde dururken, mobil yapay zeka çağında 5.5G'nin geleceğini ele alacak.

Huawei'in küresel teknoloji etkinlikleri, UBBF ile devam edecek. UBBF, ultra genişbant ağların akıllı dünyaya nasıl hizmet edeceğine odaklanacak. Forum, yapay zeka destekli optik ve akıllı IP ağlarının çok yönlü etkilerini ele alarak, buna bağlı yeni iş fırsatlarından nasıl faydalanılabileceğini ve yapay zekanın bu gelişimi nasıl destekleyeceğine odaklanacak.

Aynı tarihlerde eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan OTF ise akıllı çağda yeni müşteri deneyimlerine ve büyüme fırsatlarına odaklanacak. Zirvede, kullanıcı deneyimlerini gelire dönüştürmek ve bu gelirleri artıracak yeni fırsatlar, detaylı bir şekilde ele alınacak.

Huawei'in sektöre yönelik son yeniliklerini ve çözümlerini paylaşacağı bu üç zirve, teknoloji dünyasının paydaşlarını İstanbul'da bir araya getirecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 02:53 tarihinde yayınlandı

Karabük’te zincirleme kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.
Kaza, Yenice-Zonguldak kara yolu Ibrıcak Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 BHY 654 plakalı otomobil, yolda telef halde bulunan çakala çarpmamak için manevra yaptığı sırada Tayfun B. idaresindeki 06 CCD 547 plakalı kamyonete çarptı. Daha sonra arkadan gelmekte olan Bilal Karakayalı idaresindeki 61 ACR 354 plakalı otomobilinde kamyonete çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada Ercan, Sıdıka, Gülay, Abdulkadir Onat, Yusuf Akbıyık, Zekiye ve Nurullah K. yaralanırken, 61 ACR 354 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Turhan Karakayalı olay yerinde hayatını kaybetti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Alev alan otomobil ve kamyonetteki yangına itfaiye ekipleri müdahalede edilirken yaralılar ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin