Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Gününü Kutlandı

Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Gününü Kutlandı

Yayın: 24.03.2017 09:27
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi Yaşlılar Haftasında yaşlıları unutmadı.

Tosya Toplum Sağlığı Merkezi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarla birlikte sağlıklı yürüyüş etkinliği düzenledi. Tosya Huzurevi Rehabilitasyon ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde yapılan yürüyüş etkinliğine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Ergün Hasgül, Evde Hasta Bakımı Bölüm Başkanı Zeynep Arabacı, Tosya Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdiresi Rafiye Uzbilgin, Toplum Sağlığı Merkezi personeli, huzurevi personeli, evde hasta bakımı öğrencileri katıldı.

Tosya Huzurevi Rehabilitasyon ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde kalan yaşlıların ziyareti ile başlayan etkinlikte Tosya Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak ve Toplum Sağlığı Merkezi personeli yaşlılara karanfil dağıttı. Yaşlılarla bir süre sohbet eden Dr. Firuze Soyak, Yaşlılar Haftasını kutladı.

Etkinlik huzurevi bahçesinde yapılan sağlıklı yürüyüş ile devam etti. Tosya Toplum Sağlığı Merkezi’nin hazırlamış olduğu Kalbini Sev Günde Bin Adım At Ve Haftada 5 Gün Günde En Az 30 Dakika Yürüyüş sloganların yazılı olduğu pankartlar eşliğinde huzur evi binası çevresinde sağlıklı yaşam için yürüyüşler yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç’ten Hemşireler Günü mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genç, mesajında, hemşireliğin insan hayatının emanet edildiği en kutsal ve onurlu mesleklerden biri olduğunu ifade etti.

Hemşirelerin gece gündüz demeden her koşulda fedakarca çalışarak sağlık sektörünün sarsılmaz temellerini oluşturduğunu belirten Genç, şunları kaydetti:

“Hemşirelerimiz sadece bilgi ve beceri değil, aynı zamanda sevgi, şefkat ve sabır ile donanmış birer kahramanlarımızdır. Siz değerli hemşirelerimize olan minnettarlığımızı ve takdirimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sizler, sağlık sektörünün en önemli ve vazgeçilmez unsurlarından birisiniz. Her biriniz, bu kutlu mesleğin gereğini yerine getirirken, insanlığa olan hizmetinizi en yüksek seviyede tutarak, büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Sizlere minnettarız ve gurur duyuyoruz. Hemşirelerimiz, toplumumuzun en zor zamanlarında da ön saflardaydı. Onlara her daim çok şey borçluyuz. Bizler de bu borcu Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda üzerimize düşeni yaparak ödemeye çalışıyoruz. Bu düşüncelerle bu kutsal mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutluyor ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”