İbrahim Pelenkoğlu yarın son yolculuğuna uğurlanacak

İbrahim Pelenkoğlu yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Yayın: 22.03.2022 10:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün önde gelen hayırsever iş insanlarından Hacı İbrahim Pelenkoğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Karabük Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Kurucu Başkanlığı, Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kurucu Başkanlığı görevlerinde de bulunan iş insanı 90 yaşındaki Hacı İbrahim Pelenkoğlu’nun vefatı tanıyanları derinden üzdü.

Merhum Pelenkoğlu’nun Cenazesi 23 Mart 2022 Çarşamba Günü Öğle Namazına müteakip Safranbolu Merkez Camii ve ikindi Namazına Müteakip Araç Veznedar Camiinde kılınacak cenaze namazlarının ardından Kastamonu Araç’taki Aile kabristanına defnedilecek.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Cihan

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hemşehri canlı iyilik sever büyüyü müzdü köylüsü yüm çok üzgünüm ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim

  2. enerji

    Allah rahmet eylesin,İbrahim amcamızın mekanı cennet olsun.Güzel,hayırsever bir insandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir kişinin çantasında yapılan aramada, meyve suyu kutusunun içinde 500 gram uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a A.T'nin uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Samsun Otogarı'na gelen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapan ekipler, çantasında bulunan iki litrelik meyve suyu kutusuna gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Şüpheli gözaltına alındı.