İki Adayın Birleşmesine Rağmen Tümen Yine Başkan Seçildi

İki Adayın Birleşmesine Rağmen Tümen Yine Başkan Seçildi

Yayın: 04.06.2023 19:23
Paylaş:
A+ A-

Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin ertelenen Genel Kurulu Pazar günü yapıldı. Genel Kurulda mevcut Başkan Nurettin Tümen ile Umum Servis Odası Başkanı Hüseyin Kılıç Başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Nurettin Tümen, genel kurulda üyelerin en fazla oyunu alırken tekrar başkan seçilip güven tazeledi

İlki 7 Şubat 2023 tarihinde Deprem felaketinin gölgesinde 3 adaylı olarak yapılan ve büyük tartışmalara yol açan Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin Genel Kurulu Pazar günü saat 11.00’de Yenişehir Spor Salonunda yapıldı.. Daha önceki genel kurulda başkanlık için aday olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Okan Kirman adaylıktan çekilerek başkan adayı Umum Servis Odası Başkanı Hüseyin Kılıç ile birlikte seçime girdiler. İki adayın birleşmesine rağmen mevcut Başkan Nurettin Tümen tekrar başkan seçildi.
Divan Başkanlığını Mehmet Azman’ın yaptığı genel kurulda saat 17.00’a kadar oy kullanma işlemi devam etti. 1 235 üyenin oy kullandığı genel kurulda 727 oy alan Başkan Nurettin Tümen Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin başkanlığına tekrar seçildi.

Genel kurulda diğer aday Hüseyin Kılıç oy 489 alırken, oyların 19’u ii geçersiz sayıldı Yeniden başkan seçilen Nurettin Tümen’in listesi şu isimlerden oluştu
Nurettin Tümen, Fikret Arslan, Suat Dumlu, Mustafa Çötüroğlu, Sercan ÖzayDenetim Kurulu: Hasan Şahin, Yalçın Samet Sarıtaş, Mehmet Kandakoğlu
Bölge Birliği Temsilcileri: Nurettin Tümen, Şah İsmail Duru, Suat Dumlu, Ali Rıza Gökçekli (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TEB’den emekli çiftçilere 14 bin liraya varan promosyon

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi emekli maaş müşterileri 14 bin liraya varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan banka, emeklilerin müşteri hizmetleri hattından ve bankanın internet şubesi ile mobil uygulamasından yapacakları EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almıyor.

Şubelerde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, bankanın emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

Çiftçi müşteriler tarımsal faaliyetleri için temel girdilerin temininde rol oynayan ve faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme imkanı sunan Harman Kart'a avantajlarla sahip olabiliyor. Ayrıca, çiftçiler, bankanın sektörün öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan, mobil ya da internet şubeden başvurularını yapabiliyor.