İki Dernek Başkanından gazetemize ziyaret

Halil Kızılyer
Yayın: 30.08.2022 15:47
A+ A-

Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Zeki Tunçkaya  ve Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İdris Çankaya,Birlik Medyayı ziyaret ettiler. Ziyarette Şirket yöneticilerinden Okan Küçük ile görüşen, Tunçkaya  ve Çankaya dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

HEMŞEHRİLERİMİZE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Karabüklülerin Ankara’da her zaman bir kapılarının bulunduğunu ve bu kapının her zaman kedilerine açık olduğunu belirten Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Zeki Tunçkaya “ Bizlere Karabük halkına sesimizi duyurmak için vermiş olduğunuz bu fırsattan dolayı teşekkür ediyorum. Biz dernekler olarak hiçbir çıkar gözetmeksizin o yöremize ve yöre halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiği kadar Karabüklü hemşehrilerimize yardımı oluyoruz.Derneğimizi Ankara’da 2018 yılında kurduk. Karabüklülerin böyle bir derneğe ihtiyacı vardı. Derneğimiz şu ana kadar çok olumlu çalışmalar yaptı. Bir de Karabüklüler Vakfımız var sağolsun Vakıf Başkanımız Nizamettin bey ve Mehmet Ali Şahin beyin destekleri ile bir birleşme sürecine gittik.  Karabük’te3n gelen bir bürokrat olsun, hastane işi olmuyor, kalacak yeri olmuyor onlara elimizden geldiği kadar yardımımız oluyor, imkanı olmayan öğrencilere burs veriyoruz yani Karabüklülerin derdine merhem olmaya çalışıyoruz, Karabük’ü Ankara’da temsil ediyoruz” dedi.

DERNEĞİMİZİ ARACI KURUM KONUMUNDA

Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı ile birlikte Birlik Medyayı ziyaret eden Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İdris Çankaya , dermeklerin bir aracı kurum konumunda olduğu belirterek “ Karabük genelinde 40 bine yakın Eskipazarlırlı hemşehrimiz var. Şu anda derneğimize 4 bin kişi üye. Dernek başkanlığı görevime geldiğim bugüne kadar bir çok etkinlik ve faaliyet gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz halkımıza bire bir dokunan etkinlikler. Bizler asla kişi ayrımı yapmıyoruz. Derneğimizi adı Eskipazarlılar Derneği ama, biz kim nereli olursa olsun, ne ihtiyacı varsa elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Ben ve arkadaşlarımız güzel bir dermek binası satın alarak derneğimize kalıcı bir eser sağlamış olduk. Bu dernek binamızın alınmasında bir çok kesimden maddi yardim aldık, binamıza hiçbir borcumuz kalmadı. Ben bizlere hem maddi hem de manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz sanki bir aracı kurum gibi çalışıyor. Özellikle Ankara’da hastanede işi olan hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genellikle kan ihtiyacı çok oluyor, hasta yakınlarının bizimle irtibata geçmesi halinde gerekli olan kanı temin etmeye çalışıyoruz. Bu ve buna benzer bir çok işlerde yardımcı oluyoruz. Derneğimize sadece Eskipazarlı değil nereli olursa olsun geliyor ve bizden yapılması gereken yardımı istiyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar, onlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada yardımlarımıza devam edeceğiz”  dedi(Ergin Ertuğrul)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.