Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
11 Nisan, 2020 22:08 tarihinde yayınlandı

İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Yenice de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Yenice-Zonguldak karayolunda meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Yetiş Ç. yönetimindeki 67 LT 146 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Serkan D. idaresindeki 78 AAL 747 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Yetiş Ç., Sevcan Ç. ve Serkan D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
03 Temmuz, 2025 21:52 tarihinde yayınlandı

Başkan Halit Doğan, “Batı Çevre Yolu başlıyor”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yapım ihalesi tamamlanan Batı Etraf Yolu Projesi için çalışmaların resmen başladığını açıkladı. Proje kapsamında 2 tünel, 7 farklı düzeyli kavşak, 3 viyadük ve 1 hemzemin kavşak yer alacak.
Samsun’un batı aksındaki trafik yükünü azaltacak ve kent içi ulaşımı rahatlatacak Batı Etraf Yolu Projesi sürat kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Karayolları 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, Karayolları yetkilileri, yüklenici firma temsilcileri ve belediye bürokratlarının iştirakiyle gerçekleştirilen toplantıda proje ayrıntıları değerlendirildi.

"Stratejik ehemmiyete sahip bir yatırım"
Projenin teknik ayrıntılarına ait bilgi veren Lider Doğan, "2025 yılı Haziran ayında üretim ihalesi yapılan Batı Etraf Yolu ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Proje kapsamında 2 adet tünel, 7 adet farklı düzeyli kavşak, 1 adet hemzemin kavşak ve 3 adet viyadük yer alıyor. Batı Etraf Yolu, Samsun’un ulaşım yükünü hafifletmek açısından stratejik kıymete sahip" dedi.
Projeye dayanak olanlara teşekkür eden Doğan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, TBMM Plan ve Bütçe Kurulu Liderimiz, Milletvekilimiz Sn. Mehmet Muş’a, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Sayın İl Başkanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze ve sürece katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin