Ziyareti sırasında, hastaneye yeni atanan deneyimli gastroenteroloji uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Kenan Koşar ve Uzm. Dr. Abdurrahim Yıldırım’ı da ziyaret eden Kara, poliklinik hastalarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan’dan alınan bilgilere göre, son 45 gün içinde hastanede 1100’ü aşkın endoskopi ve kolonoskopi işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca bölgede ilk kez uygulanan ERCP (Endoskopik Retrograd Kolanjiyopankreatografi) işlemlerinden 8 tanesi başarıyla tamamlandı.
Başhekim Doğan, mevcut randevu sürelerinin 10 aydan 4 aya düştüğünü (6 ay öne alındığını) belirterek, çok yakın bir gelecekte tüm randevuların daha da kısa sürede gerçekleşmesinin hedeflendiğini ifade etti.
Ziyaret sonrasında İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinde her geçen gün daha iyi bir noktaya gelineceğini belirterek idarecilere ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.