İlçe Milli Eğitim Müdürü Odabaşoğlu, su kabağı işlemeciliği kursunu ziyaret etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Odabaşoğlu, su kabağı işlemeciliği kursunu ziyaret etti

Yayın: 08.01.2024 22:00
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, su kabağı işleme kursunu ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Aşağı Tokatlı SAKEM Merkezi’nde devam eden, delme, inceltme, kesme, yakma ve boyama gibi tekniklerin uygulandığı su kabağı işlemeciliği atölyesinde kursiyerlerle sohbet eden Odabaşoğlu, el emeği ile hazırlanan işlenmiş eserleri inceledi.

Kurs yetkililerinden bilgi alan Odabaşoğlu, kurum idarecilerine çalışmalarından, kursiyerlere de ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (AA)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta şehit annesi ve torunu yıldırım düşmesi sonucu yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Almus ilçesinde şehit annesi ve torunu yıldırım düşmesi sonucu yaralandı.

Van'da 5 Şubat 2020'de çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Osman Karaca'nın Almus ilçesinde yaşayan annesi Emine ve 11 yaşındaki torunu Mehmet Emin Karaca'nın yakınına, dün açık alanda bulundukları sırada yıldırım düştü.

Yaralanan babaanne ve torun, Tokat'taki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şehidin abisi Ahmet Karaca, AA muhabirine, annesi ile oğlunun Çevreli beldesi Bedrenlik mezrasına gittiklerinde olayın meydana geldiğini belirterek, “Annem sol ayağından, oğlum da sağ tarafından, kasık bölgesinden etkilenmiş. Annem Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine, oğlum da Tokat Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı.” dedi.

Annesinin taburcu edildiğini belirten Karaca, “Durumu iyi. Oğlum da bir an önce Allah'ın izni ile iyileşir inşallah.” diye konuştu.