İlk defa karla buluşan öğrenciler kar keyfini yaşadı

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 18:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Türkiye’nin dört bir yanından Düzce’ye gelen üniversite öğrencilerinden birinci kere ağır kar yağışı ile karşılaşanlar, kar keyfini doyasıya yaşadı.
Düzce Üniversitesi’nde tahsil görmek için Türkiye’nin güney ve batısından gelen öğrenciler, hayatlarında birinci kez ağır kar yağışı ile karşılaştı. Memleketlerinde göremedikleri kar yağışı sonrasında kar topu oynayarak karda kayma keyfi yaşayan öğrencilerden Mehmet Ali Türedi, "Ben Balıkesir’den geldim. Kar çok hoş yağıyor. Pek hoş. Batı taraflarında bu türlü kar yağışı görmüyoruz. Konuralp bölgesinde 50 santimetreye yakın bir kar görünce arkadaşlarımızla bir arada toplanıp kayalım istedik. Kendimize buz pisti yaptık. Biraz da düzelttikten sonra pek eğlenceli bir formda kayağımızı yapıyoruz" biçiminde konuştu.

Çorum’da kanadı kırık halde bulunan şahin tedavi altına alındı

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 16:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Çorum’un Ortaköy ilçesinde kanadı kırık halde bulunan şahin, gruplar tarafından tedavi altına alındı.
Çorum’un Ortaköy ilçesinde yaralı halde bulunan şahin, vatandaşın ihbarı üzerine Çorum Belediyesi grupları tarafından teslim alınarak Veteriner İşleri Müdürlüğü Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Burada veteriner doktorun tetkik ve değerlendirmeleri sonucunda kanadında kırık olduğu tespit edilen şahin, tedavi altına alındı. Tedavi süreci yaklaşık 1 ay sürecek olan şahinin sıhhatine kavuşması sonucunda tabiata salınacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.