İnsani Yardım Tır’ı Dün Yola Çıktı

İnsani Yardım Tır’ı Dün Yola Çıktı

Yayın: 25.06.2016 13:10
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi, Hayır Çarşısı ve Yağmur Derneği tarafından ortaklaşa başlatılan kampanya kapsamında alınan yardımlar dün düzenlenen törenle birlikte yola çıktı.

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, “Misak-ı Milli Meydanında hazır bekleyen tır’ın dün yapılan uğurlama töreni ile birlikte, “Bayır Bucak Türkmenlerinin çocukları için bir kampanya düzenlendi. Özellikle Buzdolabı, Bebek Maması, Bisküvi, Bez ve Gıda bağışları yola çıkıyor. Hayır sever Safranbolulu ve Karabük’lü vatandaşlarımızdan özellikle bu tür yardımların yapılmasını rica ediyoruz. Yaz aylarının yaşandığı şu günlerde dileyen hemşerilerimiz kullanmadıkları buzdolapları var ise biz evlerinde alır ve ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza ulaştırırız” ifadesine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.