Karabük’te önceki gün ormanda ağaca astıkları iple intihar eden lise öğrencilerinden O.U (15), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Şirinevler Mahallesi mevkiinde bulunan Çalık Tabiat Parkı’nda cansız bedenleri bulunan lise öğrencilerinden O.U, Ankara Adli tıp Kurumunda yapılan otopsi işleminin tamamlanmasının ardından kente getirilerek, cenaze töreni düzenlendi. Şirinevler Camii’nde düzenlenen törene, lise öğrencisinin yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Cenaze törenine katılan okul arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, annesi ve kız kardeşinin feryatları ise yürekleri dağladı.
Lise öğrencisi O.U’nun burada kılınan cenaze namazının ardından Yenice ilçesine bağlı Gökbel köyüne getirilerek, burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Öte yandan, sınıf arkadaşı Ö.Y.U ile birlikte intihar eden O.U’nun ise çevresinde sevilen bir genç olduğu ve ailesinin uzun bir tedavi sonrası tüp bebek olarak dünyaya geldiği öğrenildi.


252

mıllı bunalım
•evet ,yanlış duymadınız milli bunalım.malesef 20 yıllık tek basına ıktidar olan akp bıle bu ulkede mıllı bir eğitim sistemini oturtamadı.genlerimiz geleçeğimiz olan yavrularımız..malesef eğitimsiz kultursu
bır yapıda yetişiyorlar..nesıllere turk musluman kuturu aktarılmıyor.geçlerımız ıntiharı bır çıkıs you olarak görüyor malesef..bunun sebeınedır ? soumlusu kımdır ? malesef bırısı cıksın ustune vazıfe edınsınsın…yazık bu mılette.görünen o ki deüişim zaman yakın..