İŞKUR Müdürü Sarıçam kurum personeli ile bayramlaştı

İŞKUR Müdürü Sarıçam kurum personeli ile bayramlaştı

Yayın: 16.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, Ramazan Bayramı vesilesi ile haftanın ilk mesai gününde, düzenlenen bayramlaşma merasiminde tüm kurum çalışanları ile bayramlaştı.

Birlik ve beraberlik duygusunun zirvelere taşındığı bayramların, fırsat olduğunu dile getiren il müdürü Sarıçam, bu mübarek günlerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Kurumda görev yapan tüm çalışanların katıldığı bayramlaşma töreninde İl Müdürü Ferhat Sarıçam, tüm çalışanların bayramını tek tek kutlayarak teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Nurettin Yiyit Yeni Görevine Başladı

Yayın: 30.04.2024 11:09
Paylaş:
A+ A-

Karabüklü  Prof. Dr. Nurettin Yiyit Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi oldu.

Prof. Dr. Nurettin Yiyit, 30 Eylül 2021 tarihinde Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine Koordinatör Başhekim olarak atanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Çam ve Sakura Hastanesindeki  görevi sona eren Prof. Dr. Nurettin Yiyit Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim olarak göreve başladı.