İsmail Yalav CHP’den aday adaylığı başvurusu yaptı

İsmail Yalav CHP’den aday adaylığı başvurusu yaptı

Yayın: 16.01.2024 16:51 |Güncelleme: 17.01.2024 10:16
Paylaş:
A+ A-

Son haftalarda CHP’den Karabük Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen iş insanı İsmail Yalav aday adaylığı için beklenen başvurusunu yaptı.

Kardemir personeli Bayram Karadağ ile DEVA Partisi İl başkanlığı görevinden kısa bir süre önce ayrılan İnşaat mühendisi Yusuf Aydın’dan sonra 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den 2. Sıra milletvekili adayı olan, ancak daha sonra listeden çekilen İsmail Yalav 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Karabük Belediye Başkan adayı olmak isteyen 3. İsim oldu.

Birlik Medya’ya açıklamada bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz 3 aday adayına da aynı mesafede olduklarını hatırlatarak, “Çarşamba akşamı yada en geç Perşembe günü Karabük merkez adayımızın netleşmesini bekliyoruz” dedi. (Halil Kızılyer)

Yorumlar

  1. […] CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay Yenice’nin Tır, Güney ve Hisar köylerini birbirine bağlayan ve yöre halkı için büyük çileye dönen bakımsız tüneli TBMM gündemine taşıdı. […]

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sungurlu Belediye Başkanı Dere’den Ampute Milli Futbol Takımı’na ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Fransa'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi Çorum'da kampa giren Ampute Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Ahlatcı Çorum FK tesislerindeki kampta bir araya geldiği milli sporculara başarı dileklerini ileten Dere, Ampute Milli Futbol Takımı İsmail Temiz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarete Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın da katıldı.

Ziyaretin ardından futbolcular, Dere'ye imzalı forma hediye etti.