Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
15 Ağustos, 2023 11:35 tarihinde yayınlandı

İÜ Tıp Fakültesi “çocuklara cinsiyet değişikliği yapıldığı” iddialarına ilişkin inceleme başlattı

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı, 18 yaş altındakilerin cinsiyet değişikliği süreçleriyle ilgili fakülte öğretim üyelerinin yazarı olduğu makalede yer alan işlemlere ilişkin çok yönlü inceleme başlatıldığını bildirdi.

İstanbul
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, "Basın ve sosyal medyada 18 yaş altı cinsiyet değişikliği süreçleri ile ilgili İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin yazarı olduğu makalede yer alan işlemlere ilişkin Dekanlığımız tarafından çok yönlü bir inceleme başlatılmıştır. Sürecin hukuki, akademik ve etik işleyişine ilişkin başlatılan inceleme üst düzey hassasiyetle takip edilmektedir." ifadesi kullanıldı.(AA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 21:32 tarihinde yayınlandı

Karabük’te tedavi gören hastalar unutulmadı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kurban Bayramı münasebetiyle tedavi gören hastalar ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ile Müdür Yardımcısı Nuran Çağlayan, hastanede yatan hastaları odalarında tek tek ziyaret etti.
Ziyaret sırasında hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, hastalara acil şifalar dileyerek bayramlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin