İYİ Parti Karabük Belediye Başkan adayı Abdullah Adatepe Basın Toplantısı Düzenledi

İYİ Parti Karabük Belediye Başkan adayı Abdullah Adatepe Basın Toplantısı Düzenledi

Yayın: 27.02.2024 16:32
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Karabük Belediye Başkan adayı Abdullah Adatepe, parti binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı. Adatepe, toplantıda parti üyelerine ve basın mensuplarına projelerini ve hedeflerini anlattı. Ayrıca, adaylığını destekleyen partililerle beraber birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İYİ Parti Başkan adayı Adatepe, “Karabük’ün Eflani ilçesinde, 15 Ocak 1978 tarihinde dünyaya geldim. İş hayatıma İstanbul’da başladım. Birçok dernekte ve spor kulüplerinde görev yaptım. 2002 yılından 2020 yılına kadar Kardemir Karabükspor’un yönetim kurulunda bulundum. Şu anda da Eflanispor’un Başkan Yardımcısıyım. İstanbul’da İstanbul Eflanililer Derneği’nin üç dönem yaklaşık 5 sene başkanlığını yaptım. Dolayısıyla ben buraya talip olurken birikimimi, heyecanımı ve azmimi buraya getirdim. Vizyoner bir insanım. Bir işe başladığım zaman o işin peşini bırakmam. Bazı arkadaşlar ve sosyal medyada geç kaldığımı düşünüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum. Yarından itibaren sokaklara çıkıp, hem hemşehrilerimize kendimi tanıtacağım hem de oylarına talip olacağım. Ben Karabük’ü yönetmeye talibim. En büyük özelliğim dürüstlüktür. Ben belediyeyi dürüstlük içerisinde kendi menfaatlerimi düşünmeden yöneteceğime eminim. Talip olduğum günden itibaren bana destek veren hem İstanbul hem de Karabük’teki partililerimize, Genel Merkezimize teşekkür ederim. Buradan bir teşekkürü de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yapmak istiyorum. Kendisiyle tanıştığım günden itibaren iddialı bir aday olduğumu ve bununla ilgili referanslar aldığını bana söyledi. Böylece beni Karabük Belediye Başkan adayı yaptı. Dolayısıyla sizlerden ricam bana destek çıkın ve yanımda olun. İnşallah seçimi kazandığımızda Karabük nasıl yönetilir? Karabük nasıl havalara çıkar? Karabük ile ilgili neler yapabileceğimize inanın siz bile şaşıracaksınız. Ben talip olduğum işi layıkıyla yapar, bitiririm.” dedi.

Karabük’te futbolun yeniden şahlanacağını ifade eden Adatepe, kentin caddelerinin akşam saat yediden sonra ıssızlaştığını dile getirdi. Özellikle gençler için üniversite kentine yakışır bir biçimde yaşanabilir, hareketli bir kent oluşturmak istediğini vurguladı.

İyi Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz ise konuşmasında, “Karabük’te bugüne kadar yapılmış ancak eksik kalan projeleri yapacağız. Türkiye ve kent ölçeğinde ekonomimizi değerlendirerek, ayakları yere basan, gerçekten yapılabilecek olan projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Herhangi bir katkınız veya bir eleştiriniz olursa her zaman kapımız açık olacaktır” ifadelerine yer verdi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.