İYİ Parti Milletvekili Adayı Canyurt “ Bu sevda burada bitmez”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Canyurt “ Bu sevda burada bitmez”

Yayın: 15.05.2023 16:22
Paylaş:
A+ A-

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Karabük ikinci sıra milletvekili adayı olan Ozan Canyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda” Bu sevda burada bitmez” diyerek, önümüzdeki dönemlerde siyasetin daha çok içinde olacağın sinyalini verdi. Seçim boyunca gece gündüz çalışan İYİ Parti Karabük ikinci sıra milletvekili adayı Ozan Canyurt, Karabük’ten milletvekili seçilenlere başarılar dileyerek, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:  “Çok inandığım bir söz var.” Ben hayatta kaybetmem, ya kazanırım. Yada öğrenirim. Kendi adıma inandığım yolda doğrudan şaşmadan, kırmadan, dökmeden, incinmeden, incitmeden, bana yakışanı yapabilmek için onurlu bir mücadele vererek ülkem,şahsım ve memleketim adına çok zorlu bir süreci geride bıraktım. Bu dönemde siyasetin gülen yüzü ve sonuçtan bağımsız kazananı olmaya, gençlere ilham vermeye çalıştım.

Mutlaka ben ve teşkilatım, halkın takdirine koşulsuz saygı duyup karnemizi elimize alarak kendi sonuçlarımızı değerlendireceğiz.

Öncelikle bu şerefli mücadelede ipi göğüsleyerek memleketimin milletvekili olmayı hak kazanan ilimizin yeni vekillerini tebrik ederim.

Kendilerine, bana doğduğum topraklara hizmet etmek adına bir İhtiyaç duymaları halinde koşulsuz destek vereceğimi bilmenizi ister iken, aynı zamanda yaptıkları ve yapamadıkları tüm icraatlarında takipçisi olacağımın sözünü buradan veriyorum.

Arkamda kaya gibi duran; eşim, çocuklarım, annem, babam, kayın validem, teyzem, amcalarım, kuzenlerim,dostlarım.

Yine bu süreçte yorulmak bilmeden benimle mücadele eden İYİ partinin cesur neferleri.

Şahsımı hep özel hissettiren yazılı, görsel basının kıymetli mensupları,

Bulunduğum her platformda nezaketi elden bırakmayan kamu görevlileri,

Ve beni vekil seçmese de bağrına basan Karabük’ lü hemşehrilerim.

Hepinize teşekkür ederim. Bu sevda burada bitmez.” (Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.