Samsun’da jandarma takımları 113 adet sikke ve 3 adet nesne ele geçirdi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde jandarma takımları tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu A.E.(34) ve E.Ö.(50) isimli şahısların eski eser bulundurdukları bilgisine ulaştı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Cürümlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü grupları tarafından şahısların kullandıkları araç içerisinde yapılan aramada, 113 adet çeşitli devirlere ilişkin sikke ve 3 adet eski eser niteliğinde nesne ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


143
Jandarma 113 adet sikke ele geçirdi
23
Karabük’te vatandaşlar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadı
Karabük’te vatandaşlar, sabahın erken saatlerine rağmen Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı.
Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında vatandaşlar, Türkiye-Avustralya karşılaşmasını izlemek için Yenişehir Yazlık Sineması’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı takip etmek üzere her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve formalarıyla dev ekranın kurulduğu alana geldi. Sabahın ilk saatlerine rağmen oluşan kalabalık, milli maç heyecanın duygusunu yaşadı.
Maçın Türkiye saati ile erken saatlere gelmesi sebebiyle annesinin kucağında uyuyan çocuklar da kameralara yansıdı.

