Jandarmadan Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
14 Ekim, 2015 10:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Karabük'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda 852 paket kaçak sigara ve 6 şişe kaçak viski ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eskipazar-Çerkeş karayolu üzerinde işletmeciliğini B.Ç. ve M.K. isimli şahısların yaptığı bir tesiste yaptığı aramada 852 paket değişik markalarda kaçak sigara ve 6 şişe kaçak viski ele geçirdi. Savcılığın talimatı ile kaçak sigara ve viskilere el konulurken, işletme sahipleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Vali Ali Çalgan, kazada yaralanan polis memurunu ziyaret etti

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2025 22:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Çorum Valisi Ali Çalgan, Alaca ilçesinde kazaya müdahale ederken kamyonun çarpması sonucunda yaralanan polis memurunu ziyaret ederek sıhhat durumu hakkında bilgi aldı.
Çorum’un Alaca ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı trafik kazasına müdahale etmek isten polis memuru Erdal Baydar, kamyonun çarpması sonucunda yaralanmıştı. Çorum Valisi Ali Çalgan, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Erdal Baydar’ı ziyaret etti. Vali Çalgan, Baydar ve ailesine ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Vilayet Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Cengiz’in de hazır bulunduğu ziyarette, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erdal Komut’tan bilgi alan Vali Çalgan, "Yaşadığımız bu bahtsız kaza hepimizi derinden üzdü. Polis memurumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.