Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
20 Ocak, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
0

JTI Türkiye 10’uncu kez en iyi işveren seçildi

İSTANBUL (AA) – JTI Türkiye, “Türkiye Top Employer” listesinde 10'uncu kez en iyi işveren seçilerek, ikinci sırada yerini aldı.

JTI'dan yapılan açıklamaya göre, bağımsız araştırma kuruluşu “Top Employers Institute” tarafından her yıl gerçekleştirilen uluslararası araştırma, dünya genelinde çalışanlarına en iyi koşulları sunan, çalışanların gelişimini hedefleyen, istihdam koşullarını sürekli iyileştiren lider işverenleri belirledi.

JTI Türkiye onuncu kez en iyi işveren seçildi ve “Türkiye Top Employer” listesinde ikinci sırada yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen JTI Türkiye İnsan ve Kültür Direktörü Sanlı Güler, kendileri için son derece önemli olan bir değerlendirme kuruluşu olan Top Employers Institute tarafından onuncu kez ödüle layık görülmenin gurur verici olduğunu belirterek, “Bu yıl itibarıyla tam üç senedir Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında ilk üçte yer alıyoruz. Bu da çalışanlarımızı merkeze alarak yürütmekte olduğumuz programların ne denli doğru olduğunu kanıtlıyor ve çalışan deneyimini daha da geliştirmek için bizlere güç veriyor.” ifadelerini kullandı.

– “Bu başarıda hem Türkiye hem de global JTI'ın üst yönetiminin katkısı büyük”

Bu yıl 20 değerlendirme kriterinin yüzde 65'inde yüzde 100, diğer kriterlerde ise ortalama yüzde 96 başarı sağladıklarını aktaran Güler, “JTI’ın iş stratejilerinin ve hedeflerinin tüm kademedeki çalışanlarımız tarafından net bir şekilde anlaşılmış ve benimsenmiş olması, şirketimizde 'tek ekip' kültürünü ve hedef birliğini sağlamış olduğumuzun güzel bir kanıtı. Çalışanlarımızın amacımıza giden yolda kendi katkılarını bilmeleri ve kendi görev alanlarının lideri olmaları bizim için son derece önemli. Bu başarıda hem Türkiye hem de global JTI'ın üst yönetiminin katkısı büyük.” değerlendirmesinde bulundu.

Güler, şunları kaydetti:

“Top Employer hem mevcut hem de gelecekteki çalışanlarımıza şeffaf ve çift yönlü iletişimin olduğu bir çalışma ortamı yaratma, profesyonel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlama, yeteneklerini değerlendirme hem şirketlerine hem de kendilerine güvendikleri bir iş ortamı sunma konusundaki taahhüdümüzü gösteriyor. Salgın döneminde başlattığımız çalışan esenliği uygulamalarımız hibrit çalışma sistemimizde de gelişerek devam ediyor.

Çalışanlarımızın psikolojik, sosyolojik, fiziksel ve finansal esenliği için her geçen gün yeni olanaklar sunmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz çalışan destek programıyla dünya üzerindeki tüm JTI çalışanları hem kendileri hem de aile bireyleri için 7 gün 24 saat 40 bin danışmandan destek alabiliyor. 2021'de aile izni uygulamamızı başlatmıştık. 1 Ocak 2023 itibarıyla da erkek çalışanlarımız da 20 hafta ücretli doğum izni kullanarak doğum sürecinde ailelerinin yanında olabiliyorlar.”

JTI Türkiye, yeni mezun programı ile yılda ortalama 30 gencin potansiyellerini ortaya çıkarmaları için eğitim desteği ve iş olanağı sunuyor. Şirket, programın başlangıç tarihinden itibaren 244 yeni mezuna iş imkanı sunarken 80 mezunu program sonrasında bünyesine dahil etti.

Bu genç yeteneklerin yüzde 20'si JTI’ın yetenek havuzunda yer alıyor. 12 yıldır süregelen yaz stajı programı ile de şu ana dek 400’den fazla genci iş ortamı ile buluşturan JTI Türkiye, 2023'te 25 gence eğitim, atölye ve proje çalışmaları olanağı sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 17:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Sosyal medya suçlarına darbe: Samsun’da 7 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde 54 ilde sosyal medya üzerinden suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşımlar yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 258 şüpheli yakalanırken, Samsun’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformları üzerinden suç örgütlerini övücü, tehdit, hakaret ve örgüt propagandası içerikli paylaşımlar yaptığı belirlenen şahıslara yönelik Türkiye genelinde operasyon düzenlendi. Operasyonlarda toplam 258 şüpheli yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde ise Atakum, Canik, İlkadım, Tekkeköy ve Bafra ilçelerinde belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, sosyal medya platformlarında organize suç örgütlerini öven veya silahlı paylaşımlar yaptığı tespit edilen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin, iletişim platformlarında oluşturulan gruplar aracılığıyla tetikçi temin etmeye veya tetikçilik yapmaya yönelik paylaşımlar yaptıkları, suç ve suçluyu övücü içerikler paylaşarak örgütsel faaliyetlerini duyurmaya çalıştıkları, suç örgütleri arasındaki husumet ve rekabeti sosyal medya ortamına taşıdıkları ve örgütlere yeni eleman kazandırmayı amaçladıkları belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin