Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 19:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Bolu’da bir köydeki bakır kabloları keserek çalan 2 kişi, jandarma takımlarınca yakalandı. Şüphelilerden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Buyruklar köyünde bakır kabloların çalınması üzerine durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen JASAT ve Jandarma Asayiş Timleri, köyde yapılan incelemelerin akabinde kabloları çalan 2 kişiyi ormanlık alanda yakaladı. Yapılan aramada araç içerisinde olayda kullanılan demir kesme makası ve çok ölçüde kablo ele geçirildi. Köydeki kabloları çaldığı tespit edilen E.T. ve T.T., takımlar tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki süreçlerinin akabinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan E.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.T. ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 00:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik takımlarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, takımların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.