KABÜSEM’de Uluslararası “Eğiticilerin Eğitimi” Programı

KABÜSEM’de Uluslararası “Eğiticilerin Eğitimi” Programı

Yayın: 28.10.2023 13:53 |Güncelleme: 27.12.2023 16:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABÜSEM) bünyesinde Özbekistan’ın Karshi Ekonomi ve Pedagoji Üniversitesinden gelen öğretim üyeleri ve araştırmacılarına “Eğiticilerin Eğitimi” kapsamında verilen “Modern Yüksek Öğretimde İnovatif Teknolojiler” ve “Eğitimde Dönüşüm” başlıklı eğitimlere dair sertifika töreni düzenlendi.  

Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABÜSEM) bünyesinde Özbekistan’ın Karshi Ekonomi ve Pedagoji Üniversitesinden gelen öğretim üyeleri ve araştırmacılarına “Eğiticilerin Eğitimi” kapsamında düzenlenen eğitime dair sertifika töreni yapıldı. İki hafta süren eğitimlerin ardından Prof. Dr. Fuat Sezgin Safranbolu Bilim ve Sanat Akademisinde düzenlenen sertifika törenine, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, KABÜSEM Müdürü Doç. Dr. Gökhan Sur ve davetliler katıldı.

Özbekistan Milletvekili ve Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murtazova Sahodat’ın da yer aldığı eğitim alan öğretim üyeleri ve araştırmacılara sertifikaları takdim edildi.

KABÜSEM bünyesinde “Eğiticilerin Eğitimi” kapsamında Karshi Ekonomi ve Pedagoji Üniversitesinden gelen 14 eğitimciye “Modern Yüksek Öğretimde İnovatif Teknolojiler” başlığında Prof. Dr. Ali Çağatay Kılınç, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat, Öğr. Gör. Dr. Oya Önalan, Öğr. Gör. Kürşat Arslan ve Öğr. Gör. Hüseyin Ataseven tarafından, “Eğitimde Dönüşüm” başlığında ise Dr. Öğr. Üyesi Yasin Ortakçı, Dr. Öğr. Üyesi Kasım Özacar ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Atasoy tarafından eğitim verildi.

Sertifika programı, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve kokteylin ardından son buldu. Sertifika töreninin ardından Karshi Ekonomi ve Pedagoji Üniversitesinden gelen öğretim üyeleri ve araştırmacılar, Özbekistan’a uğurlandı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Yayın: 19.05.2024 21:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük-Ankara kara yolunda seyreden H.Y. idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Söğütlüçeşme mevkisinde E.G. yönetimindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile 54 YD 069 plakalı araçtaki yolcu M.G. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.