Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
23 Haziran, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Kadın Boks Milli Takımı, Kolombiya ve Fransa ile üçlü kamp yapıyor

KASTAMONU (AA) – Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na Kastamonu'da hazırlanan Kadın Boks Milli Takımı'nın kampına, Kolombiya ve Fransa boks milli takımları da dahil oldu.

Çalışmalarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştiren ay-yıldızlılar, Kolombiya ve Fransa'dan gelen 9 boksörle üçlü kamp yapıyor.

Milli takım antrenörü Nazım Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa ve Kolombiya'nın olimpik sıklet boksörlerinin kampa geldiğini söyledi.

Eksik ve ihtiyaçlara göre diğer ülkeleri de kampa çağıracaklarını belirten Yiğit, “Eksikliklerimizi burada tamamlayıp gitmek istiyoruz. Fransa ve Kolombiya iyi takımlar. Burada eldiven giymemiz bizim için de onlar için de verimli geçiyor. En iyi şekilde hazırlanıp olimpiyata eksiksiz gitmeyi planlıyoruz.” dedi.

Yiğit, Kolombiya'nın Türk Milli Takımı'nı ülkelerine davet ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

“Bizi çok davet ettiler, ben istemedim. Olimpiyata Kastamonu'da hazırlanmak istedim. 'Siz gelin' dedik. Onlar da geldiler. İkili, üçlü, dörtlü kamplarla vaktimizi değerlendirmek istiyorum. Sporcularımın kilosunu olimpiyata göre ayarladığım için herhangi bir turnuvaya ya da şampiyonaya gidip erkenden kilo vermelerini istemiyorum. Bütün planımızı olimpiyata göre yaptığımız için bu tür kampları tercih ediyorum.”

Yiğit, üçlü kampın 30 Haziran'da sona ereceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin