Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu Toplandı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu Toplandı

Yayın: 16.10.2023 15:19 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
Paylaş:
A+ A-

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Vali Mustafa Yavuz’un Başkanlığında Kurul Üyelerinin Katılımıyla Yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Mustafa Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük Aile Mahkemesi Hakimi Ali Aslan, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ile diğer kurul üyeleri katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı” kapsamında yapılan çalışmaları içeren sunumların yapıldığı toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadelede koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirler değerlendirildi.(Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 14:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Cumayanı köyünde yapılan çalışmalarda E.P. ve M.H’nin üzerlerinde yapılan aramada 43,62 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan E.P. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, M.H. ise serbest bırakıldı.