Kaldırım İşgal Denetimlerini Sürdürüyor

Kaldırım İşgal Denetimlerini Sürdürüyor

Yayın: 28.09.2017 00:22
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaldırım işgal denetimlerini sürdürüyor.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cadde ve kaldırım işgali yapan esnafları uyararak ürünleri kaldırtıyor. Daha önceden yapılan uyarılara rağmen ihlalde bulunan esnaflara ise cezai işlemler uygulandığı haber verilirken, Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce, vatandaşın rahat bir ortamda cadde ve sokaklarda gezebilmeleri için kaldırım denetimlerinin aralıksız sürdüreceği bildirildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise konu ile açıklama yaparak; “Her geçen gün artan bu konudaki şikâyetleri göz önünde bulundurarak, denetim ve kontrollerimizi sıklaştırdık. Daha önce sahada yapılan denetimlerde defalarca uyardığımız bazı işyeri sahiplerinin bu tutum ve davranışından vazgeçmediği tespit edilince cezai müeyyide uygulamaktan başka çarenin kalmadığı anlaşılmıştır. Son denetimlerde kaldırım işgali yaptığı belirlenen ve daha önce defalarca uyarılmasına rağmen bu ikazları dikkate almadığı belirlenen işyerlerine 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem yapıldı. İl merkezinde kaldırım işgali yapmayan ve bu konudaki kural ve uyarılara riayet eden büyük bir kesimi teşkil eden esnaf ve işyeri sahiplerimize ise vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

  1. karabüklü

    sayın zabıta ekipleri Esentepe Başak fırını karşısında bir çay ocağı var adamlar bırakın kaldırımı yola asfaltın üzerine küçük bir masa atmışlar çaylarını orada içiyorlar.Siz neyin denetiminden bahsediyorsunuz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.