İhlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kalp formundaki Ulugöl’de kar hoşluğu

Ordu’da kalp halindeki Ulugöl, kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kartpostallık bir görüntü sundu.
Türkiye’nin 36’ncı tabiat parkı olan Ordu’nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl, kar yağışının akabinde beyaza büründü. Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Ordu’nun birçok ilçesi beyaz örtüyle görsel bir şölen oluşturdu.
Kentin değerli turistik alanları ortasında yer alan ve doğal hoşluğuyla bilinen Ulugöl’de kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı.
Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Ulugöl’ün yolu ziyaretçileri için belediye gruplarınca açık tutuluyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, ziyaretçileri Ulugöl’e davet ederek “Ordu’muzun Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı’nda ağır kar yağışının akabinde ortaya çıkan büyüleyici imajlar. Bembeyaz karların süslediği bu hoşluk sizleri bekliyor. Yolları açtık” dedi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 22:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Devrilen traktörün altında kalan orman isçisi hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde, orman yolunda kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yazıköy Çiftdere mevkisinde meydana geldi. Orman işçisi olarak çalışan Murat Cinkavuk’un (52) kullandığı traktör, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen traktörün altında kalan Cinkavuk, diğer işçilerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Cinkavuk’un hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.