Karabük-Bartın Yolu Sonbahar Renklerine Büründü

İHİhlas Haber Ajansı24 Ekim 2025, 13:281 dk okuma
Karabük-Bartın Yolu Sonbahar Renklerine Büründü

Karabük ile Bartın arasındaki karayolunun 5 kilometrelik bölümünde sağlı sollu uzanan ağaçların oluşturduğu "ağaç tünel yol", sonbaharın gelişiyle birlikte sarı, yeşil ve kahverenginin büyüleyici tonlarına büründü.
Karabük-Bartın karayolunun Ovacuma ve Bahçecik köyleri arasında yer alan "ağaç tünel yol", her mevsim farklı bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Sonbaharda yaprakların renk değiştirmesiyle birlikte yoldan geçen sürücüler, adeta bir tabloyu andıran manzaranın tadını çıkarıyor.

Safranbolu’daki kültür turizmi ile Bartın’ın Amasra ilçesindeki deniz turizmi arasında doğal ve görsel bir köprü konumunda bulunan yol, dron ile havadan görüntülendi. Ortaya çıkan kareler, bölgenin doğa turizmi potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam