blank
Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Ekim, 2024 22:33 tarihinde yayınlandı

Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet edilen çocukların bu özel gününü daha da anlamlı kılmak için organize edilen etkinliğe, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, misafirlere yapılan yemek ikramı ile başladı;ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada, “Bugün burada, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiren yavrularımızın mürüvvetini kutluyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı görmek bizleri hem gururlandırıyor hem de duygulandırıyor. Rabbim, bugün sünnetini yaptığımız evlatlarımızın ileride nikahlarını da görmeyi nasip etsin. İlk mürüvvetini gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın düğünlerine de hep birlikte şahit olmayı diliyorum” dedi.

Toplu sünnet etkinliği takı töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

blank
blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2025 00:57 tarihinde yayınlandı

Araç yedek parça fabrikasında yangın

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde araç yedek modül üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. Grupların kısa müddette müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.
Olay, Beyköy beldesine bağlı 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran fabrikanın art kısmında bulunan makinelerde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanların kısa müddet içerisinde fabrikaya sarması sonrasında bölgeye sıhhat, jandarma ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddet içerisinde bölgeye ulaşan gruplar fabrikanın art kısmındaki makinelerde söndürme çalışmasına başladı. Yaklaşık 10 dakikalık söndürme çalışması sonrasında yangın denetim altına alınırken, fabrikada maddi hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin