Reklam
Reklam
Esra Oğuzkağan Özkan Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
21 Mart, 2025 16:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi, Yürüyen Merdivenlerin Üstlerini Kapatma Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde gerçekleştirdiği yenileme ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Terminal, minibüs durakları ve Yenişehir Saat Kulesi Parkı’nda bulunan yürüyen merdivenlerinin üstlerini kapatma işlemleri, bayram öncesinde tamamlanması hedefleniyor.

Belediye ekipleri, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamaları için önemli adımlar atıyor. Özellikle yaz aylarında artan yoğunluğunu göz önünde bulunduran belediye, bu projeyle hem can güvenliği hem de hava koşullarından olumsuz etkilenmeyi en aza indirmeyi amaçlıyor.

Çalışmaların bayrama yetiştirilmesi için ekiplerin yoğun bir mesai harcadığı belirtilirken, belediye yetkilileri, projenin tamamlanmasıyla birlikte halkın daha rahat bir ulaşım deneyimi yaşayacağını vurguladı. Karabük Belediyesi’nin, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yürüttüğü projeler, halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Konu ile ilgili gelişmeleri takip eden Karabük Belediye Başkanlığı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine yeniden sunulacağını bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin