Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
18 Eylül, 2015 10:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesinde Asfaltlama Çalışması Sürüyor

Karabük Belediyesi, yolların geçmişte ki eski asfaltlarını kaldırmaksızın yenisinin yapılması ve yol üst kotlarının yükselmesi nedeniyle eski asfaltı kazıdıktan sonra yeni sıcak asfalt atıyor.

Vergili: Yeni Yollar Açmayı Sürdürüyoruz

Karabük Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında, asfalt kazıma makinesiyle eski asfalt kaldırılıyor, yol kotu düşürüldükten sonra yeni asfalt seriliyor. Asfalt sökme ve yenileme çalışmalarının hız kesmeden tüm mahallelerde devam edeceğini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Biz mümkün olduğu kadar yama yapmadan sıcak asfalt çalışması yapacağız diye halkımıza söz verdik. İlimiz gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Şehir merkezi ve mahallelerimizde yeni yollar açmayı sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de en iyi şekilde hizmetlerimizi Karabük’ün hak ettiği modern ve çağdaş bir kente kavuşturmanın özverisiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Vasfi ARIK

    Sayın başkanım çok rica ediyorum Beşbinevlerde eski sinamanın oraya koru bir gün gelde bir gez her taraf yama artı bazı yerler asfalt içine geçmiş bu yolu karakoldan itibaren akın tepe düğün soluna kadar lutven kazıyıp asfaltlıyıverin Birde beşbinevlerden safranboluya giden yol ( bULAK YOLU TARAFI) Berbat bu yoluda girişi lutven kazıyıp tekrar asfalt yapıverin saygılar selamlar görevinizde başarıllar diliyorum

Yeni yorumlara kapalı.