Karabük Belediyesi’nden Karabük İdmanyurdu’na destek

Karabük Belediyesi’nden Karabük İdmanyurdu’na destek

Yayın: 01.07.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Karabük Belediyesi, Karabük’te sporun güçlenmesine ve elde edilen başarıların artmasına katkı sağlamak için Karabük İdmanyurdu Spor’a destek verdi.

Karabük Belediyesi  tarafından otopark alanı olarak düzenlenen eski valilik binası mevkiinde ki alandan toplanan gelir, Belediye Başkanı  Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük İdmanyurdu Spor’a destek olarak verilecek.

Ayrıca sezon açılışında yapılacak olan pankart ve afiş gibi benzeri konularda da Karabük İdmanyurdu Spor’a yine destek bulunacak.

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirten Belediye Başkanı  Özkan Çetinkaya; “Amacımız şehrimizi yeniden sporda başarılı bir hale getirip, Karabük’ü bir spor kentine dönüştürmektir. Mücadele ettiği ligde şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek olan Karabük İdmanyurdu Spor’a şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Berberler Pazar, kuaförler Salı günü tatil yapacak

Yayın: 03.07.2024 12:41
Paylaş:
A+ A-

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan duyurunun ardından Karabük’te kuaför, berber ve güzellik salonlarının hangi gün kapalı olacağı netlik kazandı. Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, Karabük’te berberlerin Pazar günü, Kuaförlerin ise Salı günü tatil yapacağını söyledi.

Tatil gününü belirledikten sonra Karabük Valiliğine gerekli bilgiyi verdiklerini belirten Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık “ Esnafında bir gün tatile ihtiyacı var. Bizler tatil günlerini belirledik. Tatil günleri gerekli denetimler yapılacak. Tatil günü kuralına uymayanlara ceza verilecek. Tatil günleri denetleme işini İçişleri Bakanlığına bağlı bu denetimler polis ve zabıtalar tarafından gerçekleştirecek” dedi.

İşletmelerin haftanın bir günü kapalı olma uygulaması 1 Temmuz itibarıyla başlayacak. Vatandaşlar ise salı, pazar günü kapalı mı 2024 merak edildi.

Erkek berberleri Pazar, Kuaförler Salı günü tatil yapacak

Ticaret Bakanlığı ülke genelinde Erkek Berberleri, Kadın Kuaförleri ile Güzellik Salonlarının haftada bir gün kapalı olması yönünde karar alındı.