Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
07 Şubat, 2026 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi’nden Personele İş Ahlakı Odaklı Farkındalık Eğitimi

Karabük Belediyesi, kurumsal yapıyı güçlendirmek ve çalışma kültürünü daha da sağlam temellere oturtmak amacıyla belediye personeline yönelik iş ahlakı temelli farkındalık eğitimi düzenledi. Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde gerçekleştirilen programda, iş ahlakının yanı sıra zararlı alışkanlıklar konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Alanında uzman eğitmenler Mehmet Gözen, Tevfik Köroğlu, Abdullah Yiğit, Emre Aydemir, Recep Karayel, Muhammet Akkaya ve B. İsmail Sevgilioğlu tarafından verilen eğitimlerde; kamu hizmetinde sorumluluk bilinci, etik duruş, çalışma disip­lini ve kurumsal aidiyet konuları ele alındı. Eğitimlerde ayrıca, iş hayatını ve sosyal yaşamı olumsuz etkileyen zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturulmasına yönelik paylaşımlar yapıldı.

Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Samet Sarıtaş, eğitimin önemine dikkat çekerek,
“Güçlü bir belediye yapısı, iş ahlakını benimsemiş ve sorumluluk bilinciyle hareket eden personelle mümkündür. Bu eğitimler, kurumsal verimliliğimizi artıran önemli adımlardır” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
“Belediyecilik sadece hizmet üretmek değil, aynı zamanda ahlaklı, disiplinli ve sorumluluk sahibi bir çalışma anlayışını hâkim kılmaktır. İş ahlakını merkeze alan bu eğitimlerle, mesai arkadaşlarımızın hem kurumsal duruşunu hem de kişisel farkındalığını güçlendirmeyi amaçlıyoruz.”

Karabük Belediyesi yetkilileri, personelin mesleki ve etik gelişimine katkı sunan eğitim çalışmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:46 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin