blank
Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Mayıs, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı

Karabük Belediyesi’nden Şehir İçi Trafik Denetimi

Karabük Belediyesi, şehir içi trafik düzenini sağlamak ve trafik kurallarına uyulmasını teşvik etmek amacıyla farkındalık oluşturan bir kamu spotu yayınladı. Videoda, yaya geçitleri, kaldırımlar ve otobüs durakları gibi ortak kullanım alanlarının araçlar tarafından işgal edilmesinin oluşturduğu sorunlara dikkat çekilerek, vatandaşlara ve sürücülere kurallara uyma çağrısı yapıldı.

Öte yandan Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir içi trafik düzenini sağlamak amacıyla yürüttüğü denetimleri artırdı. Kaldırım işgalleri, yaya yollarına izinsiz park ve trafiği engelleyen uygulamalara yönelik denetimlerde cezai işlemler uygulandığı bildirildi. Ekiplerin denetimlerinin düzenli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Şehir içi trafik düzeni, hem yayalarımız hem sürücülerimiz için büyük önem taşıyor. Kaldırımlar, yaya yolları ve otobüs durakları hepimizindir. Bu alanların işgal edilmesi hemşehrilerimizin günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Zabıta ekiplerimizin denetimleri ve farkındalık çalışmalarımızla bu konuda duyarlılığı artırmayı hedefliyoruz. Kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Karabük Belediyesi, şehir içi trafik düzenini güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. beemir

    Trafik denetimini trafik polisi yapmalı.Belediye bir denetimi yapmakla yükümlü değil

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 13:50 tarihinde yayınlandı

Karabüklü iki hentbolcu, milli takım kampına davet edildi

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından 16-20 Haziran 2025 tarihleri arasında Giresun'da düzenlenecek olan U16 Erkek Milli Hentbol Takımı kampına Karabük'ten Sezgin Mert Özdemir ve sol kanat Celal Bulut Özdemir davet edildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü'nden sağ kanat Sezgin Mert Özdemir ve sol kanat Celal Bulut Özdemir, hedeflerinin Beşiktaş'ta ve A Milli Hentbol Takım'ında oynamak olduğunu söylediler.
Antrenörleri Mustafa Altekin eşliğinde çalışmalarını sürdüren Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü hentbol takımından iki oyuncunun U16 Erkek Milli Hentbol Takımı kampına davet edilmesinin spora yeni başlayacak gençleri de motive edeceği belirtildi.
Necip Fazıl Kısakürek Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Celal Bulut Özdemir, dört yıldır hentbol ile ilgilendiğini belirterek, "Mustafa Hoca bizi keşfetti, onunla birlikte çalışıyoruz. Hem hocamız, hem abimiz, hem de adeta bir baba gibi yanımızda. Arkadaşlarımla beraber daha iyi olmak için çok çalışıyoruz. Zor tabii ama üstesinden gelmemiz gerekiyor" dedi.
Gündelik yaşamının oldukça yoğun geçtiğini ifade eden 2010 doğumlu Özdemir, okul ve iş arasında antrenmanlara vakit ayırmanın fiziksel ve zihinsel olarak yorucu olduğunu vurgulayarak, "Okuldan çıkıyorum, işe gidiyorum; işten çıkınca antrenmana gidiyorum. Elbette kafa olarak yoruluyorum ama bunları yapmam gerekiyor. Ailemin desteği en büyük motivasyon kaynağım. Babam özellikle çok destekliyor. Dersler ve spor birlikte ilerlediği sürece ailem hep arkamda" diye konuştu.
Milli takıma seçilmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirten genç sporcu, hedeflerini de, "Karabük gibi bir yerden milli takıma seçilmek gerçekten gurur verici. Kamplarda iyi performans gösterip kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. Hayalim Beşiktaş'ta oynamak ama milli takımda forma giymek benim için her şey. Zaten babama da bu konuda bir sözüm var" cümleleri ile ifade etti.
Arkadaşı Celal Bulut Özdemir gibi Necip Fazıl Kısakürek Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi olan Sezgin Mert Özdemir hentbola altıncı sınıfın sonlarına doğru bir arkadaşının yönlendirmesiyle başladığını ve yaklaşık üç yıldır bu yolda ilerlediğini belirterek, "Bir arkadaşım sayesinde başladım, hocamı tanıdım. Onların etkisiyle hentbola yöneldim. Okul ve antrenman temposu zaman zaman yorucu olsa da bu zorlukların üstesinden geliyoruz" açıklamasını yaptı.
Ailesi ve çevresinden büyük destek gördüğünü dile getiren 2010 doğumlu sporcu, "Akrabalarım ve arkadaşlarım hep ‘devam et' diyor. İyi oynadığımı biliyorlar, olumsuz yorum çok gelmiyor. Tabii ‘neden futbol değil de hentbol?' diyenler oluyor ama ben tercih meselesi diyorum, çünkü hentbol gerçekten zevkli bir oyun" sözleriyle çevresinin tepkilerini paylaştı.
Genç sporcu, hedefleri arasında Beşiktaş ve A Milli Hentbol Takımı olduğunu vurgulayarak, "İleride Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. A Milli Takım'da forma giymek en büyük hedefim. Kamp daveti haberini bayramda aldım. Çok mutlu oldum. Hocam Burhan Keserci sayesinde öğrendim. Hemen antrenman moduna girdim. Bayramda bile çalıştım, ekstra antrenmanlar yaptık. İnşallah bir sonraki kampa da davet ediliriz" şeklinde konuştu.
Milli takım kampı 16 Haziran'da Giresun'da başlayacak ve 20 Haziran'a kadar sürecek. Kamp boyunca genç sporcular teknik ekip gözetiminde antrenman ve hazırlık maçları yaparak uluslararası düzeydeki müsabakalara hazırlanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. beemir

    Trafik denetimini trafik polisi yapmalı.Belediye bir denetimi yapmakla yükümlü değil

Yeni yorumlara kapalı.