Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
01 Nisan, 2016 10:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük Belediyesinden Yeni Park ve Mesire Alanı

Karabük Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeni bir mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Belediye ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe bakımlarının yanı sıra, yeni park alanları da oluşturmaya devam ediyor. Parkların yanı sıra 5000 Evler Bulak yolu üzerine yeni bir mesire alanı yapımına başlandı. Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı, Karabük bölge halkı için 5000 Evler Mahallesi’nin alternatifi olacak bir mesire alanı olacak. Çocuk oyun alanları, kamelyalar, tuvalet ve spor aletleri yapılacak mesire alanında hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Karabük Belediyesi ekipleri, şehrin farklı bölgelerinde de çocuk parkı alanı oluşturulması için projelerine devam ediyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 16:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Rektör Yılmaz’dan üretim odaklı eğitime tam not

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi seralarını ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, TOGÜ Taşlıçiftlik Kampüsü’nde eğitim veren Tarım Lisesi bünyesindeki seraları ziyaret etti. Rektör Yılmaz’a Rektör yardımcısı, genel sekreter, lise idaresi ve öğretmenler eşlik etti. Seraları gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle de yakından ilgilendi. Okulun sunduğu imkânların hayli güçlü olduğunu belirten Yılmaz, öğrencilerin bu fırsatlara sahip oldukları için çok şanslı olduklarını vurguladı. Ziyaretin sonunda okul idaresi ve öğretmenleriyle de görüşen Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yürütülen başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek eğitim ve üretim faaliyetlerinde muvaffakiyetlerinin devamını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.