Karabük Birlik Medya'dan Mehmet Ali Şahin’e Taziye Ziyareti

HKHalil Kızılyer13 Kasım 2025, 22:291 dk okuma
Karabük Birlik Medya'dan Mehmet Ali Şahin’e Taziye Ziyareti

Karabük Birlik Medya Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Küçük ve İsmail Akca, Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanlarından ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin'e taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin'in de katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Karabük Birlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Okan Küçük, "Sayın Başkanımızın kıymetli babasının ve Sayın Vekilimizin kıymetli dedesinin vefatı dolayısıyla taziye dileklerimizi ilettik. Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.
Mehmet Ali Şahin ise yaptığı konuşmada, Birlik Medya Yönetimi'ne taziye ziyaretleri ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, "Bu anlamlı ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Allah sizlerden de razı olsun" dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam