blank
Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
10 Eylül, 2024 15:14 tarihinde yayınlandı

Karabük Halkının Huzur ve Güvenliği İçin Tüm Önlemler Alınıyor

Karabükte, sevgili gençlerimizin ve çocuklarımızın 2024-2025 eğitim öğretim yılına güvenli bir başlangıç yapmaları için tüm yetkililer seferber oldu. İl genelinde, okullarda güvenliğin sağlanması ve huzurun artırılması amacıyla gerekli önlemler hızla hayata geçirilmeye başlandı. Valilik, emniyet güçleri ve eğitim kurumları arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle, öğrencilerin eğitim öğretim süreçlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri için gerekli tüm adımlar atılacak. Çocukların güvenliği için okullarda güvenlik kameraları ve devriye ekipleri artırılırken, ailelerin de bu süreçte bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Uzmanlar, yapılan önlemler sayesinde hem öğrencilerin hem de ailelerin endişe duymadan eğitim alabileceklerini belirtiyor. Karabük halkı, çocuklarına güvenli bir eğitim ortamı sunmak için atılan adımlardan memnuniyet duyuyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılına dair yürütülen çalışmaların, tüm paydaşların katkılarıyla daha da güçlenmesi bekleniyor. Karabük'teki güvenlik önlemleri, çocukların geleceği için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Haber videosu için TIKLAYINIZ!
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 05:27 tarihinde yayınlandı

Zonguldak’ta kontrolden çıkan motosiklet devrildi: 1 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denetimden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Tolga B. yönetimindeki 67 AFF 358 plakalı motosiklet, rampa indiği sırada yolda bulunan mıcır nedeniyle şoförünün denetiminden çıkması sonucu devrildi. Kazayı gören etraftaki vatandaşlar durumu 112 acil gruplarına bildirdi.
İhbar üzerine kısa müddette olay yerine gelen sıhhat takımları, yaralı şoföre birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. Akabinde yaralı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Motosiklet şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin