Karabük İl idare şube başkanları toplantısı yapıldı

Karabük İl idare şube başkanları toplantısı yapıldı

Yayın: 12.12.2023 15:02 |Güncelleme: 27.12.2023 16:42
Paylaş:
A+ A-

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Karabük Valisi Mustafa Yavuz Başkanlığında Yapıldı.

Karabük Öğretmenevi’ nde yapılan toplantıya Valimiz Mustafa Yavuz’un yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri katıldı.

Toplantıda; yürütülen kamu hizmetlerinin gözden geçirilerek, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve vatandaş odaklı sunulması ile kamu kuruluşları arasında koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması üzerinde duruldu.

Vali  Mustafa Yavuz, “Vatandaş Memnuniyeti” odaklı çalışılmasının altını çizerken; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bir bütünleşik çalışma prensibini benimseyerek işbşrliği içerisinde halinde hareket edilmesi talimatını verdi.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından; karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.(Berkay Doğan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bankalardan Kar Payı Dağıtmama Kararı

Yayın: 09.05.2024 14:01
Paylaş:
A+ A-

Halkbank ve Vakıfbank, geçen yılın karından kâr payı dağıtmayacaklarını duyurdu. Halkbank’ın yönetim kurulu toplantısında alınan karar, genel kurulun onayına sunulacak. Vakıfbank da benzer bir karar alarak kâr payı dağıtımı yapmayacağını bildirdi. Bu kararlar, bankaların içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve belirsizlikler göz önünde bulundurularak alındı.