Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Kasım, 2023 13:18 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:43

Karabük İl Merkezinde 127 Okul Servis Aracının Denetimi Yapıldı

Yeşilköy Jandarma denetim noktasında, Karabük il merkezinde taşıma yoluyla eğitime erişim  yönetmeliği ve okul servis araçları yönetmeliği kapsamında öğrenci taşıyan Okul Servis Şoförleri ile Okul Servis Araçlarının denetimi yapıldı. Denetimler Karabük Valiliği makam oluru ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Emniyet Trafik, Jandarma Trafik ve Zabıta personellerinden oluşturulan denetim ekiplerince eşgüdümlü olarak gerçekleştirildi. Karabük İlimizde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi için öğrenci servisi hizmeti veren araçların işletme ruhsatları ile yetki belgelerinin olup olmadığının yanı sıra yönetmelikte belirtilen kriterlere uygunluğu da ekipler tarafından kontrol edildi. Öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için bütün ayrıntıların incelendiği denetimler kapsamında 127 adet okul servis aracı ve şoförü denetlenmiş oldu. Genel olarak okul servis araçlarının ve şoförlerinin istenilen şartları taşıdığı ve ilgili yönetmeliklere uygun olarak Karabük'te taşıma işlemlerini yürüttüğü görüldü.(Berkay Doğan)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 21:32 tarihinde yayınlandı

Karabük’te tedavi gören hastalar unutulmadı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kurban Bayramı münasebetiyle tedavi gören hastalar ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ile Müdür Yardımcısı Nuran Çağlayan, hastanede yatan hastaları odalarında tek tek ziyaret etti.
Ziyaret sırasında hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, hastalara acil şifalar dileyerek bayramlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin