“Karabük Köyü Spor” Sevdası, Şanlıurfa’da

“Karabük Köyü Spor” Sevdası, Şanlıurfa’da

Yayın: 14.06.2021 23:26
Paylaş:
A+ A-

Haber: Nuray Öztürk

Karabük’ü Bölgesel amatör ligde temsil eden Karabük Köyü Spor sevdası il dışı sınırlarına kadar çıktı.  Karabüklü olan Ferhat Pazar ilk görev yeri olan Şanlıurfa Akçakale Zenginova İlkokulunda öğrencilerine Karabük Köyü Spor atkısı ve forması dağıttı. Karabük Köyü Spor Kulübü Başkanı Güray Korkut’la irtibata geçen Karabüklü öğretmen Ferhat PAZAR bu konuda başkandan destek istedi. Başkan Güral Korkut ise böyle bir etkinliğe sessiz kalmadı ve gereken her türlü desteği verdi.

Karabük Köyü Spor Kulübü Başkanı Güray Korkut yaptığı kısa açıklamada; ‘Adımızın böyle etkinliklerde duyulması bizi onurlandırıyor. Genç öğretmenimize şahsım ve takımım adına teşekkür ederim. Biz böyle projelerin daima arkasında olacağız. O çocukların yüzlerinin gülmesi galibiyetlerden ve şampiyonluklardan daha önemli. Öğretmenimizin bize ulaşmasından sonra biz en hızlı şekilde kendisine malzeme desteği sağladık. O genç ve dinamik öğretmenimizin sayesinde Karabük’ümüzün ve Karabük Köyü Sporumuzun ismini Şanlıurfa Akçakale’de duyurduk. Buda bizi ziyadesiyle mutlu etti. Tekrardan öğretmenimize teşekkür eder öğrencilerimize de derslerinde başarılar dilerim. Bu ve bu gibi projelerin daima arkasında olacağız’. İfadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili ve Belediye Başkanından Ulaştırma Bakanına ziyaret

Yayın: 02.05.2024 14:36
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.