KARABÜK NEYİ KONUŞUYOR…!

KARABÜK NEYİ KONUŞUYOR…!

Yayın: 24.01.2021 12:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük çok şeyi konuşuyor….
Ancak kendisine bir hal çaresi olamıyor.
Demek ki çok konuşmak bir çözüm değil…
Bir de buna dedikodu üretim merkezinin olmayacak şeyleri kendi çıkarları doğrultusunda çözme çabasını ekleyecek olursak işin nerelere vardığını kavramış oluruz.
Hani bizde bir laf vardır…
Bilirsiniz….
Leyleğin ömrü laklakla geçermiş diye….
Kimilerinin ağzı da çuval değil ki büzesin….!
Şimdi gelelim asıl meseleye….
Karabük bugünlerde neyi konuşuyor…
Kent ormanı…
Ne olmuş kent ormana…
Sahipsizlikten mezbele olmuş.
Bunun konuşulacak neyi var.?
Anlayamadım.!
Neden mi?
Sahipsizlik Karabük’ün kaderi değil mi?
Evet.
Esas…
Kent orman güllük gülistanlık olsaydı o zaman şaşıracaktık.
Kim yapmış diye.
Karabük’te bir şeyleri başarmak çok zor.
Dedik ya…
Eşraf yok diye.
O nedenle biz sahipsizliği içselleştirdik.
Her şeyi oluruna bıraktık.
Olursa olur…
Olmazsa olmaz diye.
Devlet yatırımları ile büyüyen…
Bir zamanlar…
67 vilayet arasında kendisine her yönüyle 36.sırada yer bulan bu kente…
Sahip çıkamamak kimlerin sorunu acaba?

2 kişi görüş bildirdi

  1. bud

    adam demişki anlatıyorum anlatıyorum mö diyorlar bir gün kendini mezbahada bulacak ama iş işten geçtikten sonra eli bıçaklı kasaları görünce bunlarda kim diyecek

  2. Anonim

    karabukun bu rezil halini gören yabanci misafir ilk önce belediye reisini ayiplar. reis bey karabuke bir civi cakmadi estetik ve dogal bir hizmet olarak. yaptigi hersey estetik yoksunu beton ve celik kontriksiyon bir insan bir baskan bu kadarmi dogaya dusman olur.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 13:31
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen “Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını, 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son 10 ay içerisinde uyuşturucu madde imalatçılarına, bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik toplam 39 bin 661 operasyon düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlarda 121 ton uyuşturucu madde, 42 milyon uyuşturucu hap ve 157 milyon kök kenevir ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 310 bin 639 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 28 bin 44’ünün tutuklandığını, 12 bin 554’ü hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ile 44 narkotik köpeğinin katıldığı operasyonların, İstanbul, Konya, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Adana, Osmaniye, Sivas, Ankara, Van, Bitlis, Erzurum, İzmir, Mersin, Bingöl, Kırklareli, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Isparta, Malatya, Çorum, Diyarbakır, Balıkesir, Adıyaman, Kırşehir, Ordu, Antalya, Aydın, Muş, Trabzon, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Kayseri, Bursa, Afyonkarahisar, Iğdır ve Kocaeli olmak üzere 42 ilde “Narkoçelik-14” çalışmasının düzenlendiğini kaydetti.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.” ifadelerini kullandı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!