Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
27 Temmuz, 2022 19:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük Şubesinden Genel Başkan Değirmenci’ye Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, İsa Aydın, Ali Gürcan Barlas ve Hidayet Büyükdoğan, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Özçelik-İş Sendikası Genel Kurulu sonrası yeniden başkan seçilen Yunus Değirmenci ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Yunus Değirmenci'ye Safranbolu'nun meşhur ev maketini takdim ederek, başarılar dileyen Yılmaz ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci; "Genel Merkezimize gelerek bizleri ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ileten Karabük Şube Başkanımız Kenan Yılmaz ve yönetimiyle Sendikamızın ve Karabük’ümüzün yarınlarına ilişkin çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Karabük Şubemize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." Dedi.(Ramazan Öztürk)

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vatandaşı dolandıran sahte jandarmalar gerçek jandarmadan kaçamadı

Kastamonu’da kendilerini jandarma çalışanı tanıtarak bir vatandaşı dolandıran dolandırıcılar, jandarma grupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, N.İ. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini jandarma çalışanı olarak tanıtan dolandırıcı, isminin bir cinayet olayına karıştığını ve konutuna gelerek olayı anlatacaklarını söyledi. Daha sonra N.İ.’nin meskenine gelen 3 dolandırıcı, para karşılığı isminin karıştığı cinayet suçlamasını kaldıracaklarını söyleyerek N.İ.’den bir ölçü altın ve nakit para alarak kayıplara karıştı. Bir müddet sonra dolandırıldığını anlayan N.İ., 112 Acil Davet Merkezini arayarak yardım istedi.
İhbar üzerine Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından yapılan çalışmalar ve kamera incelemeleri sonucunda olayı gerçekleştiren Ö.T.S., O.K. ve A.A.’nın kimlikleri tespit edildi. 3 kuşkulu Çorum’un Kargı ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslardan O.K. tutuklanırken, Ö.T.S. ve A.A. ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.