KARABÜK'TE SANAYİ KAVŞAĞI YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI!

Karabük'te ulaşım çalışmaları süren Kurtuluş Mahallesi Sanayi Kavşağı çift yönlü olarak yeniden araç trafiğine açıldı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bölgede peyzaj çalışmalarının yapılacağını duyurdu.

HKHalil Kızılyer30 Ekim 2026, 13:501 dk okuma
KARABÜK'TE SANAYİ KAVŞAĞI YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI!

Karabük’te ulaşım çalışmalarının sürdüğü Kurtuluş Mahallesi Sanayi Kavşağı, çift yönlü olarak yeniden araç trafiğine açıldı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kavşakta peyzaj çalışmalarının da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Karabük’te sürücülerin merakla beklediği Sanayi Kavşağı yeniden trafiğe açıldı. Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan kavşakta yürütülen çalışmaların ardından güzergâh, çift yönlü olarak araç geçişine uygun hale getirildi.

ULAŞIM RAHATLADI

Sanayi Kavşağı'nın yeniden hizmete girmesiyle birlikte bölgede trafik akışının normale dönmesi bekleniyor. Özellikle sanayi bölgesine ulaşım sağlayan sürücüler açısından önem taşıyan kavşak, çift yönlü olarak kullanılabilecek.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI DA YAPILACAK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kavşağın trafiğe açıldığını belirterek bölgede peyzaj çalışmalarının da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yapılacak çevre düzenlemeleriyle birlikte Sanayi Kavşağı'nın hem ulaşım hem de görsel açıdan daha düzenli bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam