Karabük’ten Bilecik’e gidip “çocuğum hasta” diyerek para topladı

Karabük'ten Bilecik'e gelerek "çocuğum hasta" yalanıyla para toplayan ve zabıta ekiplerine güçlük çıkaran şahsa idari para cezası uygulandı.

HKHalil Kızılyer22 Ekim 2026, 10:381 dk okuma
Karabük’ten Bilecik’e gidip “çocuğum hasta” diyerek para topladı

Karabük’ten Bilecik’e eşiyle birlikte giden Ünal G.’nin, kurumları ziyaret ederek “Çocuğum hasta” diyerek elindeki dergiyi satmaya çalıştığı iddia edildi. Zabıta ekiplerince yakalanan şahsın yapılan incelemesinde, eşinin üzerine kayıtlı 2 araç bulunduğu belirlenirken, şahsın ekiplere güçlük çıkardığı öğrenildi.

Olay, Bilecik merkez Atatürk Bulvarı Bankalar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Karabük’ten eşi Melek G. ile Bilecik’e gelen Ünal G., 78 SK 812 plakalı hafif ticari aracını park yasağı bulunan yere bıraktıktan sonra bir kuruma girdi. Kurum müdürüne “Çocuğum hasta” diyerek elindeki dergiyi satmak isteyen şahıs, kurum çıkışında zabıta ekiplerince durduruldu.

İFADELERİ DEĞİŞTİ, ZABITAYA GÜÇLÜK ÇIKARDI

İlk olarak sarımsak satmak için geldiğini ve kurum müdürünü tanıdığını söyleyen şahsın, zabıta ekiplerinin güvenlik kameralarını inceleyeceklerini belirtmesi üzerine bu kez aracının bozulduğunu ve kendisine yardım edildiğini söylediği öne sürüldü. Bursa’ya hastaneye gittiklerini, Bilecik’ten geçerken uğradıklarını iddia eden şahsın, ekiplere güçlük çıkardığı ve tişörtünü çıkararak bağırmaya başladığı belirtildi.

EŞİNİN ÜZERİNE 2 ARAÇ KAYITLI ÇIKTI

Zabıta ekiplerinin polis desteği istediği olayda, şahıs ve eşi hakkında yapılan incelemede engelli çocuklarının bulunmadığının tespit edildiği bildirildi. Ayrıca şahsın Bilecik’e geldiği hafif ticari araç ile bir binek aracın eşi Melek G.’nin üzerine kayıtlı olduğu belirlendi.

Zabıta ekipleri, şahsın üzerinden çıkan parayı tutanakla teslim alırken, Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uyguladı.

 

Yorum yaz
Paylaş

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam