Karabük Üniversitesinde Erasmus Days Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Karabük Üniversitesinde Erasmus Days Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Yayın: 13.10.2023 11:07 |Güncelleme: 27.12.2023 16:44
Paylaş:
A+ A-

Erasmus Günleri kapsamında Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından tanıtım etkinliği düzenlendi. 

Erasmus Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Days günleri kapsamında Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Sosyal Yaşam Merkezinde Erasmus tanıtım etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar’ın yaptığı etkinlikte Erasmus Hareketliliği’nden yararlanan Mimarlık Fakültesi Öğrencisi Ilgaz Atalay ve Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Pelin Şık tarafından öğrencilerle deneyim paylaşımı yapıldı.

Etkinlik kapsamında 17 Ekim 2023 Salı günü Saat 13.30’da 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri bilgilendirme toplantısı yapılacak. (Berkay Doğan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yunanistan’da memurlar 24 saatlik greve gitti

Yayın: 21.05.2024 16:01
Paylaş:
A+ A-

Yunanistan’da memurlar, Memur Sendikaları Konfederasyonunun (ADEDY) çağrısıyla 24 saatlik greve gitti.

Ülkede yaşanan hayat pahalılığına dikkati çeken ADEDY, memurların ekonomik koşullarının iyileştirilmesi talebiyle 24 saatlik grev ilan etti.

ADEDY’nin çağrısıyla Yunanistan’ın başkenti Atina’da, Maliye Bakanlığı önünde bir araya gelen memurlar, protesto düzenledi.

Eylemciler, memur maaşlarının yükseltilmesini, vergiden muaf gelir tutarının artırılmasını ve memur sayısının artırılmasını talep etti.