Karabük Valisi Yavuz, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

blank
Anadolu Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 12:33 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Yavuz, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "Roketsan, Lifebox ve Sony" katkılarıyla hazırlanan "Haber", "Doğal Yaşam ve Çevre", "Spor", "Günlük Hayat" ile bu yıla özel eklenen "Özgür Suriye" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Haber" kategorisinde Belal Khaled'in "Bayram" fotoğrafına oy veren Yavuz, "Spor"da Gökhan Balcı'nın "Şükür" adlı karesini seçti.

Yavuz, "Günlük Hayat"ta İsa Terli'nin "7 tepe, 5 minare, 1 kule", "Doğal Yaşam ve Çevre"de Alper Tüydeş'in "Otlar arasında", "Özgür Suriye"de ise Emin Sansar'ın "Her şeye rağmen" fotoğraflarını tercih etti.

Karabük Valisi Yavuz, çok anlamlı ve güzel çalışmaların bulunduğu için fotoğrafları seçerken zorlandığını belirterek, "Hepsi birbirinden anlamlı ve güzel. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tek katlı ev, yangında kullanılamaz hale geldi

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2025 01:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde çıkan yangında tek katlı mesken, kullanılamaz hale geldi.
Yangın, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kılıç Mahallesi’nde tek katlı bir meskende meydana geldi. Sobadan çıktığı bedellendirilen yangın kısa müddette büyüdü. İhbar üzerine olay yerine sıhhat grupları ve Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları, yangına müdahale ederek söndürdü. Soğutma çalışmalarının akabinde takımlar olay yerinden ayrıldı. Mesken yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.