Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2025 14:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e 65 yeni hekim ataması yapıldı

Karabük’e 124’üncü Periyot Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında toplam 65 hekim ataması yapıldı.

AK Parti Karabük Vilayet Lideri Ferhat Salt, yapılan atamaların Karabük’ün sıhhat altyapısını güçlendireceğini belirtti.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere, ilçelerdeki devlet hastaneleri, toplum sıhhati merkezleri ve vilayet sıhhat ünitelerine atanan tabipler ile sıhhat hizmetlerinde kıymetli bir güç kazanıldığını söz eden Salt, “Sağlık alanında Karabük’ümüze yapılan bu değerli katkıdan ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sıhhat Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na ve Karabük milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a teşekkür ediyorum. Karabüklü hemşehrilerimize iyi uğurlu olsun” dedi.

Yapılan atamalarla birlikte Karabük genelinde sıhhat hizmetlerinin daha faal ve süratli bir halde sunulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin