Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2025 14:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e yeni adliye binası yapılacak

Karabük’te yapılacak yeni çağdaş adliye binasının ihalesi 22 Eylül’de yapılacak.

AK Parti Karabük Vilayet Başkanlığından yapılan açıklamada, yeni Adalet Sarayının sadece mimarisiyle değil, tıpkı vakitte sunduğu hizmet kalitesi, erişilebilirliği ve fonksiyonelliğiyle de örnek bir kamu binası olacağı belirtildi. Mahkemeler, savcılık üniteleri, icra daireleri ve uzlaştırma ofisleri üzere pek çok ünitenin tek çatı altında toplanacağı tabir edilen açıklamada, +Bu sayede vatandaşlarımız isimli süreçlerini daha süratli, nizamlı ve konforlu bir ortamda gerçekleştirebilecek” denildi.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ise yaptığı açıklamada, süreci titizlikle takip ettiklerini belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte Karabük’te adalet hizmetlerinin daha faal ve çağdaş bir yapıya kavuşacağını vurguladı. AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç de, yapılacak yeni adalet kompleksinin yalnızca bir bina inşası olmadığını, tıpkı vakitte Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak kıymetli bir yatırım olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Ferhat Salt ise, bu pahalı yatırımın Karabük’e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olmak üzere emeği geçen herkese Karabük halkı ismine teşekkür ederek, ihale sonrası sürecin süratle tamamlanacağını lisana getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin