Karabüklü Karateciler Ulusal Şampiyonada Zafer Kazandı!

Karabüklü Karateciler Ulusal Şampiyonada Zafer Kazandı!

Yayın: 21.02.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası’nda genç sporcuların başarısı gözleri kamaştırdı.

Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu öğrencileri Berke Zeynel Odacı ve Ceylin Yıldız, kıyasıya mücadeleler sonucunda Odacı ile Türkiye Şampiyonu ve Yıldız ile Türkiye 3’üncüsü olarak iki önemli madalya kazandı. Bu başarılar, hem öğrencilere hem de Karabük şehrine gurur yaşattı. Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası 14-17 şubat tarihleri arasında Karabük Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Organizasyonda 12 ilden 68 kulüp ve 930 sporcu yer aldı.

Öğrencilerin sportif faaliyetlere olan ilgisinin artması, bilinçli ailelerin desteği ve yetenek tarama testlerinin yapılarak doğru yönlendirmenin sağlanması bu başarıların temelini oluşturdu. Çocukların sadece akademik başarılarına değil, spor ve hareketli yaşam ile de ilgilenmeleri önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Sporun, gençlerin mental ve fiziksel sağlığını destekleyerek daha sağlıklı bir yaşam süreçlerine adım atmalarına yardımcı olduğu belirtiliyor.

Karabük şehri, genç sporcularıyla adını duyurmayı sürdürürken, Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası’nda elde edilen başarılar bu coşkuyu daha da artırdı. Sporun önemi ve etkisi her geçen gün daha da anlaşılır hale gelirken, gençlerin sporla iç içe olması önemli bir değer olarak vurgulanıyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Haberin Videosu İçin Tıklayınız. 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.