Karabükspor'da Belek Kampı Aralıksız Sürüyor
Kardemir Karabükspor Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde lige verilen arada Antalya Belek Susesi Luxury Resort Hotel'de sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile kamp çalışmalarını sürdürdü.
Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda salonda kuvvet çalışması yapan futbolcular, akşam antrenmanında ise taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile futbol şube sorumlusu Tolga Gül de takip ettiler.
Kardemir Karabükspor çalışmalarını 7 Şubat'a kadar Belek'te sürdürecek olup; 4 Şubat Cumartesi günü Slovakya Süper Lig takımlarından Sport Podbrezova ile hazırlık maçı yapacaktır.
İlgili Haberler
Yorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


